KapitalWatch

Industri Udvikling: Vi styrer mod rekordresultat i vores fjerde fond

Industri Udvikling er blevet en markant fødekæde for selskaber, der i stort omfang sælges til større fonde eller kapitalsfondsejede selskaber. For ejerledere, der vil bevare kontrollen i nogle år, "er vi mindre farlige", siger Dan Højgaard Jensen, managing partner i Industri Udvikling. Han kigger ind i et historisk godt resultat i fond.

Foto: IndustriUdvikling

Forventningerne var store for godt et år siden i en af landets ældste og mest aktive fonde, Industri Udvikling, til en større serie af opkøb oven i fondens eksisterende portefølje på mellem 20-25 virksomheder. Industri Udvikling er storleverandør af selskaber til større kapitalfonde eller kapitalfondsejede selskaber.

"Da vi gik ind i 2020 var jeg helt sikker på, vi ville lave et sted mellem 4-7 investeringer. Vores pipeline var stor, og mange af vores dialoger var ret fremskredne, men da corona ramte blev stort set alt enten trukket tilbage eller udskudt til efteråret. Derfor fik vi gennemført væsentligt færre sager, end vi havde regnet med," lyder forklaringen på den beherskede aktivitet med en enkelt investering i 2020 fra Dan Højgaard Jensen, managing partner i Industri Udvikling.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch