KapitalWatch

Waterland hovedaktionær i ny dansk-hollandsk konsulentfusion

Kapitalfonden Waterland bliver majoritetsejer i fusionen mellem det danske konsulenthus Valcon og hollandske First Consulting. Målet er at blive en dominerende spiller blandt konsulenthusene i Nordeuropa inden for strategi og digitalisering i løbet af få år.

Foto: Valcon/PR

Konsulenthuset Valcon slår folderne sammen med hollandske First Consulting og med kapitalfonden Waterland som hovedaktionær. Fonden har siden 2019 været medejer af First Consulting.

Målet er at etablere den førende spiller på konsulentmarkedet i Nordeuropa inden for strategi rådgivning, digitalisering og transformation af organisationer, lyder meldingen fra selskaberne i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)