KapitalWatch

Efter otte handler: Sådan finder EG's opkøbsansvarlige sine emner

Efter bare et år på posten har Christian Bonde Jacobsen haft travlt. Som opkøbsansvarlig i EG, der er ejet af en stor kapitalfond, har han stået bag otte handler sammen med sit team, og flere er på vej. For EG er opkøb nøglen til at lykkes med at blive den afgørende spiller i de enkelte nicher.

Foto: Jakob Skouboe

Da Christian Bonde Jacobsen for godt et år siden trådte til i EG med ansvar for opkøb, M&A, som det hedder, fik vi kaldt ham opkøbsgeneral her på ITWatch.

Men når vi i dag sætter ham stævne for – efter otte opkøb – at gøre status over sit arbejde, så lægger han vægt på, at det er et teamwork, der har gjort EG og ham selv i stand til at lykkedes med så mange overtagelser af selskaber på så kort tid.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)