KapitalWatch

Medie: WS Audiology tilføres over en milliard

Fusionsvirksomheden WS Audiology, der er delvist ejet af kapitalfond, har fået tilført over en milliard kr. i frisk kapital, skriver Finans.dk.

Foto: Stine Tidsvilde

WS Audiology, der er produktet af fusionen imellem Widex og Sivantos, har i juni 2020 fået tilført 1,1 mia. kr. i frisk likviditet, bekræfter selskabet over for Finans.dk.

Samtidigt skriver erhvervsmediet, at det ifølge flere kilder med indsigt i selskabet er utænkeligt, at WS Audiology kan komme på børsen før tidligst i 2022.

WS Audiology, der er ejet af EQT og ejerfamilierne bag Widex, Tøpholm og Westermann, er efter fusionen mellem Widex og Sivantos i 2018 blevet verdens tredjestørste høreapparatproducent med over 10.000 ansatte, en omsætning på omkring 14,9 mia. kr. og en markedsværdi på over 50 mia. kr.

I sit første regnskab efter fusionen kunne selskabet imidlertid notere sig et underskud på 2,1 mia. kr. og en indtjeningsevne under konkurrenterne.

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch