KapitalWatch

Medie: WS Audiology tilføres over en milliard

Fusionsvirksomheden WS Audiology, der er delvist ejet af kapitalfond, har fået tilført over en milliard kr. i frisk kapital, skriver Finans.dk.

Foto: Stine Tidsvilde

WS Audiology, der er produktet af fusionen imellem Widex og Sivantos, har i juni 2020 fået tilført 1,1 mia. kr. i frisk likviditet, bekræfter selskabet over for Finans.dk.

Samtidigt skriver erhvervsmediet, at det ifølge flere kilder med indsigt i selskabet er utænkeligt, at WS Audiology kan komme på børsen før tidligst i 2022.

WS Audiology, der er ejet af EQT og ejerfamilierne bag Widex, Tøpholm og Westermann, er efter fusionen mellem Widex og Sivantos i 2018 blevet verdens tredjestørste høreapparatproducent med over 10.000 ansatte, en omsætning på omkring 14,9 mia. kr. og en markedsværdi på over 50 mia. kr.

I sit første regnskab efter fusionen kunne selskabet imidlertid notere sig et underskud på 2,1 mia. kr. og en indtjeningsevne under konkurrenterne.

Mere fra KapitalWatch

Flere fonde vil kredse om milliardinvesteringer i biogas

Vind og sol har skygget for det enorme potentiale i produktion af biogas herhjemme og især internationalt. ”Vi vil se flere og flere infrastrukturfonde, som begynder at interessere sig mere for sektoren,” mener Jan Østergaard, underdirektør i Industriens Pension, der sidste år blev storinvestor i Danmarks næststørste biogaskoncern.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch