KapitalWatch

Kapitalfond har ikke fået en krone af tilkendt af millionerstatning

FSN Capital skulle have modtaget en erstatning på 650 mio. kr. fra svensk kapitalfond, men der er ikke kommet nogen penge ind på kontoen. Nu vil man gå i retten.

Foto: Colourbox

Købet af den jyske produktionsvirksomhed Gram Equipment har vist sig en speget affære, som opnåede sit hidtidige klimaks, da køberne i FSN Capital i en voldgiftsafgørelse blev tilkendt erstatning på 650 mio. kr. fra sælgerne, svenske Procuritas. Pengene skulle være gået ind i går, men FSN Capital har endnu ikke set skyggen af en betaling, skriver Berlingske.

"Procuritas’ forsøg på at omgå dommen ved at tømme sit selskab og begære det konkurs er dybt chokerende. Det er ganske enkelt totalt uacceptabelt, at Procuritas forsøger at beholde et afkast, som en endelig dom helt entydigt har fastslået er baseret på grov og bevidst svindel. Det eneste, Procuritas opnår ved deres uacceptable adfærd, er at udsætte det uundgåelige. I sidste ende kommer de til at tilbagebetale uanset hvad," siger ledende partner i FSN Capital Thomas Broe-Andersen til avisen og oplyser, at man nu vil gå rettens vej.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)