KapitalWatch

Medie: Ejer har sat Molslinjen til salg

Ejeren af Molslinjen har sat det danske færgerederi til salg. Flere af verdens største kapitalforvaltere er blandt de potentielle købere, skriver InsideBusiness.

Foto: Gregers Tycho

Det danske færgerederi Molslinjen er blevet sat til salg af ejeren, kapitalfonden Polaris, og flere af verdens største kapitalforvaltere er i spil som købere, skriver det danske medie InsideBusiness.

Flere store kapitalforvaltere har ifølge InsideBusiness meldt sig på banen som købere af Molslinjen. Det gælder blandt andre Deutsche Banks kapitalforvalter DWS, JP Morgans asset management-division og svenske EQT's infrastrukturben.

Salget af Molslinjen ventes at indbringe Polaris 7 mia. kr., og det kan meget vel ende med at blive en af de største virksomhedshandler herhjemme i 2020, vurderer Insidebusiness.

Kapitalfonden har været aktionær i rederiet siden 2015, men blev eneejer i 2016, hvor den afnoterede rederiet fra børsen i København efter en længere kamp en gruppe af mindretalsaktionærer. I 2017 skiftede rederiet navn fra Mols-Linien til sit nuværende navn, Molslinjen.

Molslinjen overtog i 2018 Danske Færger fra Clipper Group og den danske stat i en handel, som værdisætter rederiet til over en halv milliard kr.

 

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch