KapitalWatch

Medie: Dansk Valedo-partner skal rydde op i Joe & The Juice

Den svenske kapitalfond Valedo, der ejer Joe & The Juice, Lakrids by Johan Bülow og en stribe danske fiskeselskaber, har rykket rundt i toppen. Og en dansk nøglefigur er ifølge Inside Business indsat som "oprydder" i juiceinvesteringen.

Foto: Emil Hougaard/Ritzau Scanpix

Der er ikke helt den fart på investeringen Joe & The Juice, som kapitalfonden Valedo havde håbet da den købte kæden i 2013. Efter at have fået ny medejer med ombord i form af General Atlantic i 2016, kunne de to ejere efter sidste år evaluere ud fra et scenarium med et underskud på 100 mio. kr. og en 800 mio. kr. stor gæld til storbanken SEB.

Ifølge mediet Inside Business har vanskelighederne i Joe & The Juice fået Valedo til at indsætte fondens danske partner, Thomas Nørøxe, i rollen som oprydder. Det danske selskab bruger for tiden rigtigt mange penge på at ekspandere internationalt, og særligt en amerikansk udrulning trækker på kreditten.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)