KapitalWatch

Medie: Dansk Valedo-partner skal rydde op i Joe & The Juice

Den svenske kapitalfond Valedo, der ejer Joe & The Juice, Lakrids by Johan Bülow og en stribe danske fiskeselskaber, har rykket rundt i toppen. Og en dansk nøglefigur er ifølge Inside Business indsat som "oprydder" i juiceinvesteringen.

Foto: Emil Hougaard/Ritzau Scanpix

Der er ikke helt den fart på investeringen Joe & The Juice, som kapitalfonden Valedo havde håbet da den købte kæden i 2013. Efter at have fået ny medejer med ombord i form af General Atlantic i 2016, kunne de to ejere efter sidste år evaluere ud fra et scenarium med et underskud på 100 mio. kr. og en 800 mio. kr. stor gæld til storbanken SEB.

Ifølge mediet Inside Business har vanskelighederne i Joe & The Juice fået Valedo til at indsætte fondens danske partner, Thomas Nørøxe, i rollen som oprydder. Det danske selskab bruger for tiden rigtigt mange penge på at ekspandere internationalt, og særligt en amerikansk udrulning trækker på kreditten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch