KapitalWatch

Kapitalfonde udfordrer Novos pengetank

Novo Holdings er udfordret af, at kapitalfondene har rigeligt med penge og derfor presser prisen på virksomheder op. I stedet søger pengetanken at finde investeringer, som ikke passer ind i kapitalfondene.

Kasim Kutay oplever hård konkurrence fra kapitalfonde. | Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/ERH

Priserne på interessante virksomheder er nu så høje, at Novo-pengetanken Novo Holdings ikke kan regne et fornuftigt afkast hjem. Derfor satser selskabet på såkaldt growth equity-investeringer på typisk 40-200 mio. dollars i firmaer, som har styr på teknologien, men endnu mangler at slå helt igennem kommercielt, skriver finans.dk.

"Konkurrencen fra kapitalfonde er så høj i principal investments (veletablerede selskaber, red.), at det bare er rigtig svært at investere med den hastighed, du ønsker," siger adm. direktør Kasim Kutay til finans.dk og forklarer, at Novo Holdings rigtig mange gange ikke kan være med på prisen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)