KapitalWatch

Kapitalfonde

Medie: Kapitalfond byder på andel af Leo Pharma

Leo Pharma er i fortrolige forhandlinger med en kreds af investorer, som vil købe sig ind i selskabet, erfarer Børsen. Salgsprocessen bevæger sig i den rigtige retning, lyder det fra adm. direktør for Leo Fondet.

Generationsskifte på plads i Maj Invest

Afløseren er fundet til kapitalfondens ledende partner Erik Holm, der fratræder stillingen med udgangen af oktober i år som led i et generationsskifte. Hans afløser er fundet i fondens egne rækker.

Fem kapitalfonde i opgør med Skat

Skattestyrelsen kræver stort beløb fra de tidligere ejere af TDC, der sendte milliarder i skattely. Det samme gælder det amerikanske it-selskab Netapp. Parterne mødes i retten i næste uge.

2021 ligner et salgsår for Erhvervsinvest

Efter godt tre år uden exits i kapitalfondens portefølje af 15 virksomheder forventer ledende partner Thomas Marstrand, at billedet ændrer sig i 2021. Resultatvæksten i de firmaer, fonden har investeret i, går både den ene og den anden vej, viser KapitalWatchs analyse.

Medie: Catacap forbereder salg af byggekoncern

Kapitalfonden Catacap har ifølge Børsens oplysninger taget skridt til salg af byggekoncernen Casa efter fem års ejerskab. Topchef synes, det lyder spændende at blive en del af en større koncern.

Altor køber det fynske it-selskab Hesehus

Det Odense-baserede it-selskab med over 100 ansatte er blevet solgt til Altor, der samtidig lancerer storstilet digital strategi. Salget sker efter et stærkt 2020, lyder det fra Hesehus.

Familiekontorer lægger milliardbeløb i danske fonde

Robert Spliid, der er en af landets førende eksperter i kapitalfonde, vurderer, at familiekontorerne i dag bidrager med op til en fjerdedel af den kapital, fondene rejser. En voldsom stigning på blot få år, viser også en analyse af fondenes kapitalrejsninger over en årrække.

Aktive Ejere henter ny kommunikationschef

Brancheorganisationen for kapital- og venturefonde m.fl. har ansat Mads Havskov Hansen, der kommer fra Socialdemokratiet på Christiansborg, som ny presse- og kommunikationschef.

Kapital Watch trial 14 dage

Seneste nyt

Jobs

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch