KapitalWatch

Kapitalfonde

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Catacap-stifter: Bankerne har strammet skruen

Bankerne er blevet mere tilbageholdende med at låne penge til kapitalfonde til køb af virksomheder. Det gælder især i detailsektoren, fortæller Catacap-stifter Vilhelm Hahn-Petersen til Børsen.

Efter granskning af private equity: Pensionskasser strammer op

Flere pensionsselskaber strammer deres procedurer i forbindelse med private equity-investeringer efter besøg fra Finanstilsynet. Besøgene har ikke fået betydning for selskabernes unoterede værdiansættelser, som også blev undersøgt, viser rundspørge.

Krisen kræver nu profitabel vækst af it-selskaber

Glem alt om vækst for enhver pris. Tech-selskaber skal nu vise, at de kan vokse og tjene penge samtidig, før en køber som kapitalfonden Nordic Capital smider millioner på bordet for selskabet. Krisen sætter helt nye rammer for startup-selskaber.

Dansk biotek står foran vanskelige tider

Pengene er væltet ind i kasserne hos en lang række danske biotekselskaber, men nu lurer store udfordringer i horisonten. Investorerne holder på pengene, og de børsnoterede biotekselskaber er allerede hårdt ramt.

Vækstfonden ramt af stort tab i første halvår

Iværksættere, virksomheder og investorer skal forberede sig på, at værdiansættelser vil komme under pres, og at nogle virksomheder i sidste ende ikke vil modtage finansiering, advarer Vækstfonden.

Medie: Kapitalfond vil sælge dansk satellitvirksomhed

Kapitalfonden Advent International afsøger muligheden for at sælge danske Cobham Satcom, tidl. Thrane & Thrane, som fonden i 2012 overtog igennem et fjendtligt opkøb på børsen og siden har udskilt til en selvstændig virksomhed.

EQT rejser milliarder til vækstinvesteringer

Den børsnoterede kapitalfond EQT har rejst 2,2 mia. euro til sin fond EQT Growth. Midlerne, der forventes at nå 2,4 mia. euro i alt, skal investeres i vækstvirksomheder inden for fire kategorier.

Kapitalfond: Sælgerne af tech-selskaber skal ned i pris

Salget af tech-selskaber i Danmark står overfor en solid opbremsning, varsler kapitalfonden Nordic Capital, der står bag Siteimprove og Conscia. Krisen betyder opbremsning i handel med it-virksomheder og fonden venter, at 2022 bliver et sløvt år for opkøb.

1 - 25 af 990

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch