KapitalWatch

Kapitalfonde

Svensk kapitalfond hiver stikket hjem i Ikast

Ejerne af den midtjyske tøjkoncern East, som KapitalWatch tidligere har erfaret var i tætte forhandlinger med en kapitalfond, har fundet køberen, der skal hjælpe koncernen med at accelerere sin vækst og ekspansion i Europa.

Polaris varsler flere opkøb fra Vikingbus

Vikingbus er ikke færdig med at købe op, lyder det fra selskabets hovedaktionær, kapitalfonden Polaris, efter busoperatøren tidligere på ugen kunne offentliggøre købet af busaktiviteterne fra fynsk busselskab.

Kapitalfond køber aktiemajoritet i teltvirksomhed

Kapitalfonden Capidea overtager aktiemajoriteten i Hillerød-baseret teltvirksomhed fra virksomhedens stiftere, der fortsætter både som medejere og i ledelsen. Kapitalfonden skal bidrage til virksomhedens fortsatte vækst.

Har Lars Tvede nøglen til kapitalfondenes vækstmodeller?

Finansmanden og iværksætteren Lars Tvede har store forventninger til sit medie- og researchselskab Supertrends, der er klar til lancering med nye investorer. "Nogle gange har jeg kørt helt solo, og det har været en fejl hver gang, undtagen i mit personlige investeringsselskab," siger Lars Tvede.

Klumme: Flere udenlandske investeringer skal omkring myndighedernes bord

Når udenlandske investorer fra 1. september investerer i Danmark, skal Erhvervsstyrelsen godkende det, hvis der er tale om "kritisk infrastruktur". Men definitation af, hvad det er, er uklar, lyder det fra advokatfirmaet Plesner i denne klumme. Ny præ-screening skal hjælpe virksomhederne.

Rolf Kjærgaard: Derfor er der brug for en tredje milliardfond

Statens vækstfond har foreløbig fået tilsagn på 1,5 mia. kr. eller halvdelen af den samlede kapital på op mod tre mia. kr. i Dansk Vækstkapital III.  Og der er fortsat behov for en investeringsmodel med stor statsligt engagement, mener Vækstfondens adm. direktør Rolf Kjærgaard.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)