KapitalWatch

Kapitalfonde

Dansk kapitalfond klar med ny milliardfond

Erhvervsinvest forventes at lancere sin femte fond inden for kort tid og på et tidspunkt, hvor den globale økonomiske usikkerhed tager til. En række kapitalfonde er ligeledes i færd med at rejse kapital til nye fonde.

Kapitalfond sælger dansk vinvirksomhed

Kapitalfonden Credo Partners har solgt den danske vinvirksomhed Globus Wine. Køber er vin- og spirituskoncernen Anora, som med opkøbet vil styrke sin position på de nordiske markeder.

EQT-ejet selskab køber op i Danmark

Kapitalfonden EQT har givet massive opkøbsmuskler til danske Ellab, der atter kan melde om et succesfuldt opkøb. Denne gang udvider Ellab sin danske arbejdsstyrke.

Topchef i Joe & the Juice: "Vi er i bund og grund altid til salg"

Thomas Nørøxe, adm. direktør i juicekæden Joe & the Juice, ser lyst på fremtiden til trods for massive udfordringer de seneste år. Med kapitalfonde i ejerkredsen er kæden regel set altid til salg. ”Vi skal hele tiden præstere netop på grund af det,” siger han.

Medarbejdere bliver tilbudt medejerskab i nyt CVC-selskab

Alle medarbejdere får mulighed for at købe aktier i det nye selskab, som CVC Capital bygger oven it-koncernen Vismas konsulentforretning, som kapitalfonden netop har købt. Det fortæller topchefen i det nye selvstændige selskab.

Visma sælger konsulentforretning til kapitalfond

It-koncernen Visma har solgt sin konsulentforretning til international kapitalfond. Visma sælger fra for at fokusere på sit cloudsats. Det nye selvstændige selskab får dansk topchef og hovedkontor i Danmark.

Kapitalfonde på begge sider i nyt dansk it-opkøb

Både hos køber og sælger er en kapitalfond i ejerkredsen i det seneste opkøb på det danske it-marked. Handlen betyder, at østjysk genanvendelsesvirksomhed frem over bliver en del af nordsjællandske Egiss.

1 - 25 af 908

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch