KapitalWatch

Pension Danmark skruer op for co-investeringer med kapitalfonde

I lighed med flere andre pensionsselskaber vil et af landets største med et nyt setup også begynde at investere på siden af kapitalfonde.

Foto: PensionDanmark/PR

Et af landets største pensionsselskaber, Pension Danmark, lægger i lighed med flere af de øvrige aktører i pensionssektoren nu også op til at co-investere i virksomheder parallelt med kapitalfonde. En model, der reducerer omkostninger til fondene, men omvendt også kræver flere interne ressourcer til at håndtere denne type af investeringer.

Pension Danmark, der historisk har placeret en stor del af sine investeringer i unoterede aktiver i vind- og energiudvikleren Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) inden for vedvarende energi, har etableret et nyt setup med sigte på at foretage flere co-investeringer, fortæller Claus Stampe, investeringsdirektør og CIO i Pension Danmark.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)