Opgave-markedsplads skal rejse penge: Vil være "kategorivinder"

Markedspladsen Shouter, der formidler kontakt mellem personer, der ønsker at få opgaver udført, og personer, som kan udføre dem, skal rejse yderligere penge til at indfri sine ambitioner. Virksomheden har allerede flere investorer i ryggen.
Foto: Shouter / PR
Foto: Shouter / PR

For bare få uger siden lancerede virksomheden Shouter den første rigtige udgave af sin markedsplads-app i Aarhus, og nu ser folkene bag allerede mod København – og en række europæiske storbyer i øvrigt.

Ambitioner det kræver kapital at indfri, og derfor planlægger platformens stiftere at skulle rejse omkring 10-15 mio. kr. til vækst i nye byer, skriver mediet Techsavvy.

"Det kommer til at tage os år at skabe den traction, som gør det virkelig spændende. Det kræver volumen og tager tid at bygge. Vi har derfor brug for ekstra brændstof til at skyde genvej. Der skal rejses flere penge. Det er dyrt at bygge en kategori-killer og blive kategorivinder på fremtidens arbejdsmarked, men vi er selvsikre og også ydmyge omkring opgaven," siger medstifter og adm. direktør Simon Cederholm til mediet.

Shouter er en markedsplads, hvor personer kan udbyde alverdens opgaver og projekter, som andre kan booke sig ind på og hjælpe med at løse.

Ifølge Techsavvy har Shouter allerede løst opgaver for over en mio. kr. i Aarhus-området, hvor en udgave af virksomhedens app har floreret i snart et halvt år.

Det er sket med opbakning fra en række investorer, herunder virksomhedsfabrikken Founderment Ventures, flere business angels og Vækstfondens VF Venture, der i forbindelse med Shouters seed-runde sidste år skød et samlet millionbeløb i platformen.

Seed-runden blev rejst før Shouters app var lanceret.

Shouter har til dags dato rejst godt tre mio. kr.

Ung iværksætter får millioninvestering fra Bestseller-ejers nye virksomhedsfabrik 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også