KapitalWatch

Opgave-markedsplads skal rejse penge: Vil være "kategorivinder"

Markedspladsen Shouter, der formidler kontakt mellem personer, der ønsker at få opgaver udført, og personer, som kan udføre dem, skal rejse yderligere penge til at indfri sine ambitioner. Virksomheden har allerede flere investorer i ryggen.

Foto: Shouter / PR

For bare få uger siden lancerede virksomheden Shouter den første rigtige udgave af sin markedsplads-app i Aarhus, og nu ser folkene bag allerede mod København – og en række europæiske storbyer i øvrigt.

Ambitioner det kræver kapital at indfri, og derfor planlægger platformens stiftere at skulle rejse omkring 10-15 mio. kr. til vækst i nye byer, skriver mediet Techsavvy.

"Det kommer til at tage os år at skabe den traction, som gør det virkelig spændende. Det kræver volumen og tager tid at bygge. Vi har derfor brug for ekstra brændstof til at skyde genvej. Der skal rejses flere penge. Det er dyrt at bygge en kategori-killer og blive kategorivinder på fremtidens arbejdsmarked, men vi er selvsikre og også ydmyge omkring opgaven," siger medstifter og adm. direktør Simon Cederholm til mediet.

Shouter er en markedsplads, hvor personer kan udbyde alverdens opgaver og projekter, som andre kan booke sig ind på og hjælpe med at løse.

Ifølge Techsavvy har Shouter allerede løst opgaver for over en mio. kr. i Aarhus-området, hvor en udgave af virksomhedens app har floreret i snart et halvt år.

Det er sket med opbakning fra en række investorer, herunder virksomhedsfabrikken Founderment Ventures, flere business angels og Vækstfondens VF Venture, der i forbindelse med Shouters seed-runde sidste år skød et samlet millionbeløb i platformen.

Seed-runden blev rejst før Shouters app var lanceret.

Shouter har til dags dato rejst godt tre mio. kr.

Ung iværksætter får millioninvestering fra Bestseller-ejers nye virksomhedsfabrik 

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)