KapitalWatch

Brillevirksomhed indlemmer svensk topmodel i ejerkredsen

Den danske brillevirksomhed Christopher Cloos har indgået et samarbejde med endnu et kendt navn, som skal hjælpe virksomheden frem på særligt det amerikanske marked. Der er tale om en svensk topmodel, der samtidig bliver medejer af virksomheden.

Elsa Hosk iført et par af brillerne fra Christopher Cloos' nye kollektion til kvinder | Foto: Christopher Cloos / PR

Brillevirksomheden Christopher Cloos har indgået et samarbejde med den svenske topmodel Elsa Hosk, som gør hende til både ambassadør for og medejer af den danske virksomhed.

Det skriver Finans.

Elsa Hosk har i løbet af sin modelkarriere bl.a. arbejdet for internationalt kendte mærker som Dior, dolce & Gabbana og Victoria's Secret. Hun skal, ligesom NFL-profilen Tom Brady, agere reklamesøjle for Christopher Cloos i særligt USA, som er det marked, virksomheden satser med på.

Ifølge en pressemeddelelse kommer den svenske model til at stå i spidsen for en kollektion af briller, der bærer modellens eget navn, Cloos x Elsa, og som er Chrisopher Cloos' første kollektion designet specielt til kvinder.

Foruden en mindre ejerandel på under fem pct. er omsætningsdeling også en del af aftalen mellem Christopher Cloos og Elsa Hosk, skriver Finans.

"Vi vil gerne have, at det ikke bare er et betalt samarbejde, men et samarbejde, begge parter også kan se sig selv i. Det, tror vi, giver noget ekstra, som ellers er svært at få," siger medstifter og adm. direktør i brillevirksomheden, Julius Langkilde, til mediet.

Indlemmelsen af den svenske model i ejerkredsen sker oven på et år, hvor Christopher Cloos lykkedes med at rejse kapital gennem to investeringsrunder.

Den første i maj, hvor virksomheden hentede 6,2 mio. kr. fra i sær den amerikanske venturefond Feenix Venture Partners, mens den anden blev lukket i november sidste år på knap 15 mio. kr. med opbakning fra bl.a. 3Shape-grundlægger Tai Clausen.

Dansk brillevirksomhed får kapitalindsprøjtning på 15 millioner og øjner milliardsalg

Brillevirksomheden Christopher Cloos sikrer sig stor millioninvestering 

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch