KapitalWatch

Vilde vækstplaner på 100 mia. kr: Investeringsformuen skal tidobles

Det er store vækstplaner i Nordic Investment Opportunities, hvor kapitalforvaltningen skal mere end tidobles inden 2030. Første skridt er taget, da Michael Greve er blevet hentet hjem som topchef efter et udlandsophold. Nu skal det tyske marked erobres.

Michael Greve, adm. direktør, har skyhøje ambitioner for væksteventyret i kapitalforvalteren Nordic Investment Opportunities. | Foto: Casper Dalhoff / Ritzau Scanpix

100 mia. kr. i forvaltning inden 2030. Det er de skyhøje ambitioner i Nordic Investment Opportunities (NIO), der vil revolutionere markedet for privatinvestorers muligheder for at kaste penge i alternative investeringer.

Første skridt var at hyre en topchef, der havde erfaringer fra udlandet. Det lykkedes, da Michael Greve i november blev hentet hjem fra London som adm. direktør. Han skal med sin internationale erfaring fra bl.a. AMG og Axa Investment Managers være med til at omfavne det internationale marked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch