KapitalWatch

Erhvervsprofiler bliver medejere i dansk sportstech-selskab

Tidligere Pandora-direktør skyder sammen med Prokura-stifter kapital i den danske virksomhed Zoles, der vil slå hul i europæisk milliardmarked med 3D-printede indlægs-såler i sko til især sportsudøvere. Begge træder også ind virksomhedens bestyrelse.

"I Danmark opfattes speciallavede indlægssåler stadig som et ortopædisk hjælpemiddel og ikke sportsudstyr. Men i store dele af Europa er det helt anderledes," siger Cecilie Lea Lisberg Holst. | Foto: ZolesPR

Tidligere koncerndirektør i Pandora, Thomas Ryge Mikkelsen, og René Gram, der er stifter og tidligere adm. direkør i konsulenthuset Prokura, har investeret et millionbeløb i den unge virksomhed Zoles, der vil forsøge at slå hul på det europæiske milliardmarked for indlægssåler, som 3D-printes individuelt efter kundernes fodmål, til især sportsudøvere.

Parterne ønsker ikke at oplyse præcist, hvor meget de to investorer skyder i virksomheden, men der er tale om et samlet beløb på under ti mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch