KapitalWatch

Iværksætter-brødre vil investere i oversete startups

Brødreparret Anders og Martin Bjerregaard, der begge er iværksættere, har stiftet et nyt investeringsselskab med fokus på oversete startups. De har skudt ti mio. kr. i selskabet og håber at få andre investorer med.

Brødreparret købte i januar 20 pct. af den nordjyske bedemandsforretning Min Afsked. Planen er at skabe en landsdækkende kæde. Købet er et eksempel på, hvad de søger i deres nye investeringsselskab. | Foto: Søren Vendelbo / Ritzau Scanpix

Iværksætter-brødrene Anders og Martin Bjerregaard har stiftet et nyt investeringsselskab med fokus på startups, der ikke nødvendig-vis har unicorn-potentiale og derfor er blevet oversete af andre investorer, men som stadig kan blive gode forretninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch