KapitalWatch

Fynsk milliardær på opkøbsjagt er blevet overbudt flere gange

Torben Østergaard Nielsen, der står bag United Shipping & Trading Company, håber at udvide familiekoncernen gennem opkøb. Men det brandvarme M&A-marked er en udfordring.

Torben Østergaard Nielsen | Foto: USTC / PR

Den fynske milliardær Torben Østergaard Nielsen har en ambition om at udvide familiekoncernen United Shipping & Trading Company gennem virksomhedskøb uden for oliedivisionen, der er koncernens største.

Men de nuværende markedsforhold er en udfordring, fortæller han til Børsen.

M&A-markedet er nemlig brandvarmt, og prissætningen af virksomheder er derfor "ekstremt høj inden for mange segmenter," konstaterer Torben Østergaard, som flere gange har oplevet af blive overbudt.

"Vi er jo en familieejet virksomhed, der også skal kunne regne vores investeringer hjem. Vi har de lange briller på, og derfor har vi måske en anden regnemaskine end nogle af dem, der byder ind på de samme virksomheder, som vi er interesserede i," siger han til mediet og tilføjer, at det dog ikke har taget modet fra ham i forhold til realiseringen af koncernens strategi.

Globale virksomhedshandler når allerede årsrekord

Ophedet M&A-marked sætter ny rekord – igen

M&A-advokat om rødglødende marked: "Det tegner til at blive et rigtig godt år – ikke bare for os, men for hele branchen" 

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch