KapitalWatch

Aquaporin-direktør: Vi er ikke gået for tidligt på børsen

Direktøren for Aquaporin afviser, at virksomheden har valgt at lade sig børsnoteret for tidligt til trods for faldende aktiekurs, hjælp fra Danske Bank og et nu fuldt udnyttet stabiliseringsmandat.

Adm. direktør Peter Holme | Foto: Aquaporin / PR

Vandteknikvirksomheden Aquaporins børsnotering har budt på både op- og nedture. Trods en lovende start med stor efterspørgsel på aktieudbuddet er virksomhedens aktiekurs faldet fra 173 kr. per aktie til 158 kr. i skrivende stund. Ligeledes har Danske Bank måtte holde hånden under virksomheden, og tirsdag kunne Aquaporin meddele, at stabiliseringsmandatet er udnyttet 100 pct.

Dette til trods afviser adm. direktør for Aquaporin Peter Holme Jensen, at virksomheden er gået for tidligt på børsen. Han kalder desuden virksomhedens første måned som værende børsnoteret en god start.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Nordjysk forhandler af brugte scannere går på børsen

Scandinavian Medical Solutions køber og sælger brugte hospitalsscannere og vil nu rejse omkring 30 mio. kr. gennem en notering på den københavnske børs First North. Pengene skal udvide salgsteamet og øge lagerbeholdningen og gøre Aalborg-virksomheden til en afgørende spiller på verdensmarkedet for brugt billeddiagnostisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)