KapitalWatch

Datterselskab giver milliardær røde tal på bundlinjen

Den danske erhvervsmand Jens Hørby Jensen, som har andele i en perlerække af selskaber, primært inden for bygge- og anlægsbranchen, kom ud af 2020 med et tocifret millionunderskud på bundlinjen i sit holdingselskab. Et enkelt datterselskab trak ned.

Adserballe & Knudsen blev 1. juli lagt ind under søsterselskabet CG Jensen efter "et udfordrende år" med markant underskud, der også havde effekt på koncernniveau. | Foto: Hannah Paludan Kristensen / CG Jensen / PR

Den danske milliardær og erhvervsmand Jens Hørby Jensen må notere et underskud på omkring 79 mio. kr. i sit holdingselskab, Jens Hørby Jensen Holding.

Det skriver Finans.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)