KapitalWatch

Bioinnovation Institute håber på flere kapitalrejsninger i stil med kræftselskab

Adm. direktør Jens Nielsen ser biotekselskabs store kapitalrejsning som et eksempel på BI's raison d’etre - at instituttet "kan hjælpe til med at pille noget af risikoen ud af de her tidlige selskaber, og gøre det mere attraktivt for fonde at investere i dem."

Hos Bioinnovation Institute ser adm. direktør Jens Nielsen Adcendos kapitalrejsning som en validering af inkubatorens metoder. | Foto: Bioinnovation Institute / PR

Med Adcendos kapitalrejsning er det for anden gang lykkes et selskab, der har hjemme i Novo Nordisk Fondens Bioinnovation Institute at rejse en stor serie A-finansieringsrunde.

Og ligesom det er en stor milepæl for Adcendo at rejse hele 380 mio. kr. fra blandt andre Novo Seeds og Ysios Capital, er det derfor også en milepæl for Bioinnovation Institute.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)