KapitalWatch

Bestseller-ejer købt ud af golftalenters selskaber

Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen er blevet købt ud af de danske golftalenter, Højgaard-tvillingernes, selskaber. Tvillingerne har ikke længere brug for en ekstern medejer, lyder det.

Anders Holch Povlsen | Foto: Joachim Ladefoged / Ritzau Scanpix

De danske golftalenter og tvillinger Rasmus og Nicolai Højgaard har købt Bestseller-ejeren, Anders Holch Povlsen, ud af hver deres selskab. Det bekræfter administrerende direktør i Holch Povlsens Heartland-koncern, Lise Kaae, over for Finans.

"Heldigvis er det for både Nicolai og Rasmus gået så godt sportsligt, at de ikke længere har brug for en ekstern medejer. Derfor har de i overensstemmelse med de oprindeligt indgående aftaler tilbagekøbt anparter," skriver hun i en kommentar til mediet.

Selskaberne blev oprindeligt stiftet i Heartland-regi med 700.000 kroner i startkapital, der skulle investeres i tvillingernes sportslige aktiviteter. Både for at hjælpe dem på vej i deres karriere, og fordi koncernen så en "forretningsmæssig mulighed" i dem.

I det seneste regnskabsår havde selskaberne et samlet overskud på næsten 2,7 millioner kroner.

Med tilbagekøbet overtager tvillingerne stemmemajoriteten i hver deres selskab, mens deres far, Ole Højgaard, sætter sig i direktørstolen.

Erhvervsikon slutter sig til ejerkredsen i ungt vinfirma

Madspilds-app vil bruge massivt millionindskud på indtog i USA 

Trekløver køber sig ind i malingvirksomhed 

Mere fra KapitalWatch

Snackvirksomhed får fødevareprofil i ejerkredsen

Cocohagen har fået tidligere Daloon-ejer og -direktør i ejerkredsen. Nu skydes vækstrejse i gang med henblik på at gøre selskabets kakaotrøfler til kaffekædernes fortrukne, bæredygtige snackvalg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch