KapitalWatch

Artha investerer endnu engang i dansk fintech-selskab

Betalingsselskabet Yourpay har fået en kapitalindsprøjtning fra en uafhængig kapitalforvalter, der samtidig bliver majoritetsaktionær. Pengene skal bruges til sætte tryk på vækst i både Danmark og udlandet.

Mathias Gajhede, adm. direktør, Yourpay. Foto: Yourpay/PR | Foto: Yourpay/PR

Den danske betalingsvirksomhed Yourpay har fået tilført 13 mio. kr. fra kapitalforvalteren Artha. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

"I Artha har vi gennemgået tallene, og Yourpay har, med blot 16 medarbejdere de seneste år, formået at mangedoble deres kundegrundlag. De er gået fra at have 6.000 kunder til over 60.000 danske virksomhedskunder baseret på en unik teknologisk platform. Dette viser et kæmpe vækstpotentiale og en stor mulighed for en solid forrentning," siger Kristian V. Myrup, kapitalforvaltningschef hos Artha, i meddelelsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)