KapitalWatch

Trods dramatiske fyringer, kursnedtur og usikker fremtid: Magtfuld erhvervskvinde afviser gentagen tumult i stenrig pengetank

Lundbeckfonden har de seneste år haft nok at se til efter store udfordringer i de tre porteføljeselskaber. Alligevel maner direktøren i pengetanken Lundbeckfonden til besindighed i en tid, hvor investorerne smider Lundbeck-aktien i stor stil.

Lene Skole er adm. direktør i Lundbeckfonden, og hun har over de seneste år måttet forholde sig til lidt af hvert, eftersom der løbende har været store kriser i de tre porteføljeselskaber Lundbeck, ALK og Falck | Foto: Gregers Tycho/ERH

Det er næppe kedeligt at gå på arbejde for Lene Skole.

Som adm. direktør i den stenrige Lundbeckfonden siden 2014 har hun set utallige store kriser opstå, og lige nu befinder fondens vigtigste selskab sig i endnu en.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch