KapitalWatch

Investeringsselskaber

R8dio vil gå til investorer i ny fase

Genoplivningen af ”Den Korte Radioavis” har givet et boost af betalende medlemmer til R8dio, siger kommerciel direktør Jacob Arentoft. Abonnementskroner og andre forretningsben skal på sigt gøre R8dio til landets største kommercielle taleradio.

De tager over efter Preben Damgaard 

Efter Preben Damgaards pludselige død, står hans allernærmeste netværk klar til at tage over nu og her på de poster, han efterlader i de selskaber, han er involveret i.

Tøpholm og Westermanns familiekontor skyder kapital i spinout

T&W Medical har investeret i spinout fra Aarhus Universitet, der med ny teknologi arbejder på at løse udfordringen med at finde mindre cancertyper ved scanninger. T&W Medical har i forvejen flere porteføljeselskaber, der arbejder med kunstig intelligens.

Metalkonge lukker ny storinvestor ind i milliardforretning

Ejvind Pedersen har lukket endnu en storinvestor ind i ejerkredsen. Det er Vellivs nye bæredygtige investeringsfond, der har skudt et trecifret millionbeløb ind i Scanmetals, der nu ejes ligeligt af stifteren, Lego-pengetanken Kirk Kapital og Vellivs CS Capital.

Drinksselskab satser på at slippe for krise gennem USA-satsning

Ish Spirits forventer at nå i mål med ambitionen om at fordoble salg og vækst i regnskabsåret 2022. Markedet for alkoholfrie drikke kan trodse de mange udfordringer, lyder det fra stifter Morten Sørensen, der tidligere i år rejste et tocifret millionbeløb.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af radiostationen Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han skulle bl.a. være med til at finde investorer til det unge medie.

Digital ejendomsmægler rejser tocifret millionbeløb

Både nye og eksisterende investorer er med i Estaldos seneste runde på et samlet tocifret millionbeløb. Blandt de eksisterende er serieinvestor Jan Lehrmann, mens flere iværksættere, der for nyligt har solgt ud af deres virksomheder, er blandt de nye.

1 - 25 af 1529

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch