KapitalWatch

Investeringsselskaber

Vækstfonds-veteran vil omkalfatre nethandlens emballagebrug

Sønderjysk iværksætter ser en forretning i at erstatte traditionel papemballage fra onlinehandel med genanvendelige plastikkasser. Projektet er på forsøgsstadiet, men stifteren, som pt. søger udviklingskapital, håber på sorte tal allerede i 2023.

Tommy Ahlers skyder flere penge i freelanceportal

Freelanceportalen Worksome har for nyligt lukket en serie a-runde med deltagelse af flere danske investorer, herunder tidligere uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers, som dermed øger sin investering i selskabet.

Store pengekasser skyder 180 mio. kr. i Medtrace

Diagnostikselskabet Medtrace henter 180 mio. kr. fra danske ATP og Bankinvest. Også den schweiziske kapitalfond Swisscanto deltager i investeringsrunden i selskabet, der nu sigter mod en børsnotering på hovedbørsen i København.

Dansk investor og storbonde har indledt generationsskifte

Erik Jantzen har indledt et generationsskifte til sine børn, skriver Finans. Hans selskab kom ud af det seneste år med et tocifret millionoverskud og dækker et bredt forretningsområde, som bl.a. inkluderer investeringer i startups.

Novozymes-udbrydere rejser ny kapital

Biotekvirksomheden Hyamedix, der er grundlagt af tidligere Novozymes-medarbejdere, har rejst 1 mio. euro, der skal accelerere selskabets tre pipeline-projekter.

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)