KapitalWatch

Landbrugsplatform starter tredje investorrunde: "Derefter er det fonde"

Farmbrella søger nu for tredje gang nye investorer. Allerede nu åbner direktør for en fjerde runde, men der sigter landbrugsplatformen efter fonde og venturekapital.

Foto: PR/Farmbrella

Farmbrellas kreds af 20 private investorer skal nu vokse yderligere i størrelse.

Således meddeler landbrugsplatformen i en pressemeddelelse, at man er på udkig efter nye investorer. Derved starter selskabet sin tredje investorrunde.

Selvom den tredje runde nu blot er skudt i gang, så varsler Christina Yding Elgaard endnu en investorrunde i fremtiden, men det bliver for større aktører.

”Vi skal have et nyt hold af investorer med, og det bliver sidste gang, vi henter private investorer ind, og derefter er det fonde og venture capital, der skal være med til at skalere væksten i Farmbrella Group,” siger Christina Yding Hahn Elgaard.

Det er to år siden, at Farmbrella lancerede sin platform i Danmark. Siden da har 20 investorer skudt 4 mio. kr. i foretagendet, fremgår det af meddelelsen.

I december 2021 lukkede Farmbrella sin anden investorrunde, hvor Danban Co-Investment Fond købte sig til et ejerskab på mellem 5 og 10 pct. af virksomheden.

Selskabet blev etableret i juni 2020 og har omkring 10 ansatte. Firmaets første og hidtil eneste regnskab er fra 2020, hvor selskabet have en bruttofortjeneste på -0,2 mio. kr. og et underskud på bundlinjen på 0,5 mio. kr.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie AgriWatch.)

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch