KapitalWatch

Løvens Hule: Sådan er det gået for de allerførste deltagere

Det er ikke altid, at forretninger lykkedes, selvom man har de øjensynligt mest erfarne folk med ombord. Der er snart jubilæum for allerførste afsnit af programmet Løvens Hule, og det er ikke alle deltagere, der har klaret det lige godt siden.

Seneste sæson af programserien blev vist tidligere i år. Her undersøger Mia Wagner, panelets eneste kvinde i sæsonen, et produkt, som håbefulde iværksættere har medbragt. | Foto: Per Arnesen

Det populære TV-program Løvens Hule er et sted, hvor håbefulde iværksættere kan komme ind og præsentere - og forhåbentlig sælge - deres idéer til et dommerpanel af erfarne investorer. Programmet rundede i marts sin sjette sæson af, og har gennem årene avlet flere succesfulde millionforretninger.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Medie: ATP vil have eksterne investorer med i ny fond

ATP’s kapitalfondsarm, ATP PEP, er ifølge Inside Business i gang med at etablere en ny fond, der i så fald vil være selskabets ottende. For første gang lægges der op til at hente kapital hos eksterne investorer, skriver mediet.

Legaltech-virksomhed vil søge om sletning fra First North

Vækstbørs: Halvandet år efter Copyright Agent blev optaget til handel på First North, foreslår virksomhedens bestyrelse at tage den af børsen igen. Lav likviditet og høje omkostninger nævnes blandt årsagerne. Nye investorer står klar til at købe op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch