KapitalWatch

Business angels ansætter direktør

Efter ni års eksistens er Danish Business Angels kommet så vidt, at det kapitalformidlende netværk skal have egen direktør. Han kommer fra Invest in Odense og har selv opbygget et investornetværk for robot-branchen.

Michael Hansen bliver direktør for Danish Business Angels. | Foto: DanBAN/PR

Netværket Danish Business Angels - kaldet DanBAN - har ansat Michael Hansen som netværkets første direktør. Han kommer fra 'Invest in Odense', der hører under Odense Kommune. Her har han været ansvarlig for platformen Odense Seed & Venture og ophavsmand til den årlige signaturevent 'Odense Investor Summit', ligesom han har opbygget et investornetværk med fokus på robotindustrien.

Danish Business Angels har efter ni års arbejde over 200 investorer som medlemmer. Og hvert år beder mere end 600 virksomheder om at få lov at 'pitche' forretningsplaner og idéer over for netværkets medlemmer for på den måde at fremskaffe kapital.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Vækstfonden købt ud af fynsk robotvirksomhed

Efter en årrække som medejer af fynske Effimat Storage Technology er Vækstfonden købt ud af ejerkredsen. I stedet overtager robotvirksomhedens hovedejer, Peter Mads Clausen fra Danfoss-familien, de fleste af Vækstfondens andele.

Energikrise kan gøre grønne virksomheder til bedre investeringscases

Vækstfonden bebuder stor fokus på grønne investeringer og forventer syndikater på tværs af venture, corporate-venture, institutionelle investorer, familiekontorer og de forskningsbaserede investorer. HC Andersen Capital forventer især interesse for færdigudviklede teknologier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch