KapitalWatch

Business angels ansætter direktør

Efter ni års eksistens er Danish Business Angels kommet så vidt, at det kapitalformidlende netværk skal have egen direktør. Han kommer fra Invest in Odense og har selv opbygget et investornetværk for robot-branchen.

Michael Hansen bliver direktør for Danish Business Angels. | Foto: DanBAN/PR

Netværket Danish Business Angels - kaldet DanBAN - har ansat Michael Hansen som netværkets første direktør. Han kommer fra 'Invest in Odense', der hører under Odense Kommune. Her har han været ansvarlig for platformen Odense Seed & Venture og ophavsmand til den årlige signaturevent 'Odense Investor Summit', ligesom han har opbygget et investornetværk med fokus på robotindustrien.

Danish Business Angels har efter ni års arbejde over 200 investorer som medlemmer. Og hvert år beder mere end 600 virksomheder om at få lov at 'pitche' forretningsplaner og idéer over for netværkets medlemmer for på den måde at fremskaffe kapital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)