KapitalWatch

Tradeshift får ny kapitalindsprøjtning i milliardklassen

Det danske fintechselskabs værdi er fordoblet på to år. Tradeshift er med seneste kapitalrejsning valueret til knap 14 mia. kroner. Målet er en børsnotering i 2021, fastslår direktør.

Foto: Tradeshift/PR

Tradeshift har landet en ny kapitalindsprøjtning på 1,6 mia. kr., hvilket giver fintechselskabet en værdi på cirka 2 mia. dollar – svarende til knap 14 mia. kr. – skriver Børsen.

Pengene kommer for en tredjedels vedkommende fra eksisterende investorer og Tradeshifts stiftere Christian Lanng, Gert Sylvest og Mikkel Hippe Brun, mens resten er gældsfinansieret. 

"Det er en eksponentiel kurve, vi har gang i lige nu. De mange første år er en investering i platform, netværk og global infrastruktur. Når man har det, så bliver det lettere og lettere at udnytte det til at skabe værdi," siger adm. direktør Christian Lanng til Børsen og tilføjer, at den seneste kapitalrejsning er den sidste, inden selskabet efter planen vil gå på børsen i New York i 2021.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)