KapitalWatch

Mr Beef henter to investorer fra Løvens Hule

Kødforhandleren fra Ringkøbing har afsat 20 pct. af virksomheden til to investorer fra DR-programmet Løvens Hule. Den ene har sat sig på formandsposten i Mr. Beef.

Foto: Mr Beef PR

Kødforhandleren Mr. Beef fra Ringkøbing har afsat 20 pct. af virksomheden til erhvervsfolkene Jacob Risgaard og Jan Dal Lehrmann via selskaberne Lehrmann Ventures Aps og Entertainment Trading Aps. Hvert selskab har sat sig på 10 pct.

Det fremgår af virksomhedsregisteret CVR, ifølge Ringkøbing Skjern Dagbladet, der videre oplyser at stifterne bag Mr. Beef, Ole Østberg og Bjørn Lundsgaard, ejer tilsammen 80 pct. af virksomheden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)