KapitalWatch

Aqua D'or-stifters selskab har fået tilført tocifret millionbeløb

I forbindelse med den nylige investering fra Fætter BR-familien Gjørup har juice- og sodavandsselskabet Seimei fået en del nye millioner.

Foto: Lars Krabbe/ERH

Juice- og sodavandsselskabet Seimei fik tilført en frisk pose penge, da Familien Gjørup, der tidligere stod bag den konkursramte legetøjskoncern Top-Toy, købte sig ind til en tredjedel af aktierne i selskabet.

I den forbindelse er der i slutningen af november blevet tilført 23,5 mio. kr. i selskabet, fremgår det af CVR-registret. Størstedelen af pengene er konvertering af gæld, mens knap 9 mio. kr. er skudt ind kontant.

Nu udgør selskabets kapital knap 2 mio. kr., ifølge registret.

Direktør og stifter Allan Feldt ønsker ikke at uddybe kapitaltilførelsen. Til gengæld fortæller han, at Seimei har fået en "rigtig fin" start på 2020 med nye kunder, der blandt andet tæller Nemlig.com. Desuden begynder selskabet at samarbejde med Føtex og Letz Sushi i denne måned, oplyser han.

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch