KapitalWatch

Torben Østergaard øger overskuddet med over 100 millioner kroner

Moderselskabet i Torben Østergaard-Nielsens forretningsimperium, Selfinvest, øgede resultatet med over 50 pct. sidste regnskabsår. Fremgangen er især hentet i bunkermarkedet, mens han har taget et "ordentlig skrald" på tankrederiet Uni-Tankers.

Torben Østergaard Nielsen. | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Selv om det blev et år med gynger og karruseller for Torben Østergaard-Nielsen, lykkedes det den fynske rigmand at øge resultatet med over 50 pct. i sit selskab Selfinvest, der tæller den globale shippingkoncern United Shipping & Trading Company (USTC).

En regnskabsmeddelelse fra Selfinvest viser, at omsætningen i i 2018/2019 voksede fra 53,6 mia. kr. til 72 mia. kr., mens resultatet før skat steg til 387 mio. kr. mod 256 mio. kr. året forinden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Mia Wagner lancerer ny investeringsklub

Nordic Female Founders med Mia Wagner og Anne Stampe i spidsen har stiftet Investor Club. Målet er at øge diversiteten i dansk erhvervsliv. "Jeg kan ikke blive ved med at vente på, at tingene sker af sig selv," lyder det fra Mia Wagner.

Kapitalfond ønsker langvarigt ejerskab af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der har været ejer af Esvagt siden 2015, ønsker at lægge endnu flere år til ejerskabet af offshore- og vindrederiet. Sådan lyder det fra fonden, som i sidste uge blev eneejer af rederivirksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)