KapitalWatch

Business Angels

Flere profiler bag millioninvestering i prisapp

Den dansk-norske fintech-virksomhed bag prisappen Tjommi har føjet flere prominente navne til ejerkredsen, der allerede tæller både hotelmilliardær og Vækstfonden. Appen hjælper private forbrugere med at få penge tilbage, hvis en købt vare falder i pris.

Preseed Ventures investerer i danske hackere

Venturefonden har stået i spidsen for en investeringsrunde, der sikrer den unge startup Heyhack et tocifret millionbeløb. Startuppen har udviklet en automatisk løsning til test af virksomheders it-sikkerhed.

Fintech-virksomhed rejser millionbeløb til ekspansion

Aarhusianske Fellow Pay går med ekspansionsplaner og har hentet et millionbeløb fra flere business angels til at indfri dem. Fellow Pay er også i dialog med venturefonde, og herfra er kravene til virksomheden den seneste tid blevet større, fortæller medstifter.

Flere investorer bag millioninvestering i digital platform

Den digitale platform Knowledge Gate Group har rejst et samlet millionbeløb i en runde med deltagelse af flere business angels og Vækstfonden. Platformen skal give life science-virksomheder lettere adgang til specifik viden på området.

Bank i spidsen for investering i it-virksomhed

Arbejdernes Landsbank har sammen med eksisterende investorer skudt penge i softwarevirksomheden Sonar. Virksomheden fortalte i oktober sidste år, at den var på jagt efter et trecifret millionbeløb.

Tidligere kapitalfondspartner: "Jeg har fået frigjort mere tid"

Siden Michael Haaning forlod Nordic Capital i 2019, har han været på udkig efter virksomheder, han kunne påtage sig en aktiv investorrolle i. Den første har han fundet i Legal Desk, og flere er på vej. Men han har ikke travlt med at fylde porteføljen op.

It-iværksætter investerer millionbeløb i billedtjeneste

Den danske it-iværksætter David Heinemeier Hansson har investeret et større millionbeløb i billedtjenesten Jumpstorys seneste finansieringsrunde. En runde, der også har deltagelse af bl.a. flere andre iværksættere og en kapitalfondsprofil.

1 - 25 af 605

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch