KapitalWatch

Business Angels

Investorer bestormer dansk fodbold – og de er velkomne

Danske klubber ved, at tiden er inde til at hente både kapital og indsigt, vurderer chefredaktør på det internationale fodboldmedie Off The Pitch efter en række investeringer. Det er dog ikke altid, det går godt. Advokatfirma på vej med M&A-afdeling for fodbold.

En frontkæmper mod fordomme

Profil: Phaedria Marie St. Hilaire er co-founder af Professional Women Of Colour, hvor hun bruger sin omfattende viden og erfaring til at vejlede kvinder i dansk erhvervsliv. Hun vandt for nyligt "Bedste bestyrelsespitch og investorkompas" ved afslutningen af sin bestyrelsesuddannelse fra Niels Brock og Keystones.

Klumme: Flere udenlandske investeringer skal omkring myndighedernes bord

Når udenlandske investorer fra 1. september investerer i Danmark, skal Erhvervsstyrelsen godkende det, hvis der er tale om "kritisk infrastruktur". Men definitation af, hvad det er, er uklar, lyder det fra advokatfirmaet Plesner i denne klumme. Ny præ-screening skal hjælpe virksomhederne.

"Bag enhver løncheck er der jo et menneske"

Karrierevejen: Karsten Koed trækker på tunge erfaringer fra både sine forældre og tid hos A. P. Møller i sit nuværende virke som selvstændig og business angel i forskellige startups.

Kapitaltilførsel trækker ud i flere selskaber

Flere ekspansionslystne danske firmaer jagtede store kapitalindsprøjtninger, der skulle være på plads inden sommerferien. Men tilførsel af nye risikovillige millioner trækker ud - planerne er dog fuldt intakte.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)