KapitalWatch

Business Angels

Vækstfonden har opbygget grøn pipeline på tre mia. kr.

Milliarder fra grøn fremtidsfond begynder for alvor at flyde ud til cleantech- og andre grønne virksomheder. Vækstfonden har brugt 2020 på dialog med virksomheder om både investeringer og lån, siger adm. direktør Rolf Kjærgaard til KapitalWatch.

Ventureselskaber udløser stor gevinst for staten

De økonomiske resultater af statens engagement i flere hundrede mindre virksomheder er formentlig langt bedre, end man politisk forestillede sig, vurderer Lars Stigel, adm. direktør i ventureselskabet Capnova A/S.

Dansk-svensk diabetesselskab går på børsen i 2021

Pila Pharma har meldt sin ankomst på de svenske børslister til maj næste år med et mål om at hente cirka 36 mio. kr. til udvikling af selskabets diabetespille frem mod fase 3. Erfaren dansk investor med fortid i ventureselskaber er blandt aktionærer.

Vækstfonden har sat sig på halvdelen af ventureinvesteringer i Danmark

Vækstfonden spiller en hidtil uset rolle i kampen for at holde danske virksomheder i omdrejninger under coronakrisen. Sidste år fyldte fonden ca. 20 pct. af ventureinvesteringerne i Danmark, i år er fondens andel mere end fordoblet, fortæller den adm. direktør Rolf Kjærgaard i et interview med KapitalWatch.

Konsortium vil videreføre Conferize

Et konsortium vil købe en del af aktierne i Conferize og videreføre selskabet. Tilbuddet kommer under 14 dage efter, at selskabets bestyrelse meldte ud, at Conferize skulle lukke.

Kapital Watch trial 14 dage

Seneste nyt

Jobs

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch