KapitalWatch

Business Angels

It-iværksætter investerer i feedbackplatform

Feedback-platformen målrettet kundeservice, Servicelovers, har tiltrukket en ny investering fra it-iværksætter David Heinemeier Hansson, som også har investeret i flere andre danske it-virksomheder.

Dansk biotek står foran vanskelige tider

Pengene er væltet ind i kasserne hos en lang række danske biotekselskaber, men nu lurer store udfordringer i horisonten. Investorerne holder på pengene, og de børsnoterede biotekselskaber er allerede hårdt ramt.

Vækstfonden ramt af stort tab i første halvår

Iværksættere, virksomheder og investorer skal forberede sig på, at værdiansættelser vil komme under pres, og at nogle virksomheder i sidste ende ikke vil modtage finansiering, advarer Vækstfonden.

Bookingplatform får flere investorer ombord

For anden gang på et år kan bookingplatformen Healper invitere nye investorer ind i ejerkredsen. Platformen vil hjælpe personer med mentale udfordringer ved at matche dem med den rette professionelle hjælp.

Heartcore Capital bag ny investeringsrunde i dansk vinplatform

For anden gang på et år investerer venturefonden sammen med private investorer et tocifret millionbeløb i vinplatformen Kobaj. ”Social buying bliver fremtidens måde at handle vin på,” siger Jimmy Fussing Nielsen, partner i Heartcore Capital.

Jan Lehrmann øger profit i sit ventureselskab

Den erfarne serieinvestor kom i 2021 ud med et overskud på 4,4 mio. kr. i det investeringsselskab, hvori han bl.a. har investeret i flere virksomheder i DR-programmet ’Løvens Hule’.

Prominent ejerkreds sælger dansk softwareselskab

Softwareselskabet Paperflow, med bl.a. Preben Damgaard og Lars Seier Christensen i ryggen, er kommet på nye hænder hos en anden dansk virksomhed. Køber har siden 2020 haft britisk kapitalfond som majoritetsejer.

Plakatselskab er blevet solgt

Selskaberne Dialægt og Citatplakat slog pjalterne sammen, efter begge virksomheder uafhængigt af hinanden havde deltaget i DR-programmet ”Løvens Hule”. Med salget træder både stiftere og investorer ud af virksomheden.

1 - 25 af 645

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch