KapitalWatch

Mand bag ny teknologi på udkig efter millioner

Henrik Stiesdal, der er teknologichef i Siemens, vil skaffe flere millioner til at bygge et anlæg, som skal teste teknologien Skyclean. Ifølge forskere kan teknologien blive banebrydende, når det gælder nedbringelse af landbrugets CO2.

Skyclean-teknologien er blevet udpeget som et lovende projekt i forsøget på at nedbringe Danmarks CO2-udslip. | Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

Forskerholdet bag teknologien Skyclean estimerer, at den kan nedbringe landbrugets CO2-udslip med 50 pct. Nu vil opfinder bag teknologien, Henrik Stiesdal, skaffe kapital til den sidste forskning af Skyclean og flere millioner til at teste teknologien. Det skriver Finans.

Lige nu er finansieringen bag Skyclean den største barriere for, at Skyclean når ud på markedet, siger Henrik Stiesdal til Finans. Konkret vil han skaffe 400 mio. kr. til at bygge et pyrolyseanlæg, som i sidste ende skal teste og verificere Skyclean.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)