KapitalWatch

Nyheder

Dansk Vækstkapital sender knap halvdelen af midlerne til udlandet

Investeringerne gennem de Vækstfonden-forvaltede fonde i Dansk Vækstkapital går i høj grad til udenlandske virksomheder på trods af et erklæret fokus om at understøtte danske vækstvirksomheder og jobskabelse. Vækstfonden fastholder, at udenlandske investeringer også giver gevinst for danske virksomheder.

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

Flere fonde med i salg af dansk e-sportsplatform

E-sportsplatformen Gamerzclass, der bl.a. har venturefonde i ejerkredsen, er blevet solgt til en amerikansk platform. Flere af investorerne følger Gamerzclass over i det nye selskab. ”Det er et drømmescenarie for os,” fortæller adm. direktør.

Jobindex ser driftsoverskud vokse med 40 pct.

Vækstbørs: Danske virksomheder indrykker fortsat jobannoncer på et højt niveau ifølge Jobindex, som i øjeblikket har det højeste antal annoncer hidtil fra det offentlige. Det melder platformens direktør i forbindelse med kvartalsrapport.

Flere investeringer på plads i velhavende familiers fond

Efter en langsommere start end ventet, bl.a. grundet corona, har Hands-on Mikrofonden skruet op for investeringerne. Alene inden for den seneste måned er det blevet til tre investeringer fra fondens hånd i virksomheder i vidt forskellige brancher.

1 - 25 af 1229

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)