KapitalWatch

Ambitiøs logistikplatform køber op og udvider ejerkredsen

Logistikplatformen Logisnap, der sidste år fik tidligere Pandora-topchef Anders Colding-Friis som medejer, har føjet fire nye medlemmer til ejerkredsen. Samtidig udvider platformen sin forretning med et opkøb.

Anders Colding-Friis, tidligere adm. direktør i Pandora, trådte sidste år ind i Logisnaps ejerkreds. Han har siden 2018, hvor han forlod smykkefirmaet, investeret i flere virksomheder, ligesom han er trådt ind i bestyrelsen hos bl.a. Chr. Augustinus Fabrikker | Foto: Gregers Tycho / Ritzau Scanpix

Logistikplatformen Logisnap har udvidet ejerkredsen med fire nye medlemmer.

Her kommer de til at sidde side om side med bl.a. tidligere Pandora-topchef Anders Colding-Friis, der har været medejer af platformen siden marts sidste år.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Konsulentvirksomhed holder fast i børsplaner

It-konsulenthuset 7N har stadig planer om en børsnotering. Virksomheden tager dog bestik af den kraftige afdæmpning i verdensmarkedet, der sker netop nu, fortæller topchefen i 7N, som netop er kommet med regnskab.

Ny nordisk biotekfond ser dagens lys

En ny life science- og biotekfond med base i Finland vil være en one stop shop for lovende unge startups i navnlig de nordiske lande. Det gælder bestemt også startups i Danmark, fortæller fondens adm. direktør.

PKA-direktør er klar med milliarder til havvindsprojekter

Sammen med Tyskland, Holland og Belgien vil den danske regering skrue markant op for havvindsprojekterne i Nordsøen, og PKA-direktør Jon Johnsen er klar med sin del af finansieringen til de investeringer, der allerede i 2030 skal levere klimavenlig energi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)