KapitalWatch

Iværksættere rejste 225 mio. kr. i oktober – nu stifter de et nyt firma med venturefond i ryggen og kendt biotekprofil i front

I oktober sidste år rejste det aarhusianske biotekselskab Draupnir Bio 225 mio. kr. Nu danner stifterne et nyt firma med Novo Seeds som storinvestor og den tidligere Orphazyme-boss Anders Hinsby som adm. direktør.

Stifterner af Muna Therapeutics. Fra venstre: Simon Glerup, Camilla Gustafsen, Joachim Vilstrup, Peder Madsen, Sune Skeldal | Foto: Muna Therapeutics

Et nyt, dansk biotekselskab med entreprenante personer bag, en tung investor i ryggen og en markant topchef til at styre tøjlerne har set dagens lys.

Under navnet Muna Therapeutics vil selskabet fra en base i Aarhus udvikle lægemidler mod en række hjernesygdomme såsom Alzheimers, ALS og Parkinsons, der hidtil har vist sig notorisk vanskelige at komme til livs, men som for dem, der måttes lykkes for, kigger ind et lukrativt marked målt i dollars.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Landmand har skabt egen minikapitalfond

Gennem samarbejder med unge landmænd er stifteren af Frandsbjerg Group i gang med at opkøbe svinebedrifter. Det er den vej eller afvikling, lyder diagnosen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch