KapitalWatch

Opstartsselskab flirter med store pengetanke og er tæt på investering på 150 mio. kr.

Det mindre danske biotekselskab Inprother med serieiværksætter og business angel Nicolaj Højer Nielsen som storaktionær og finansdirektør, er på vej til at rejse mindst 150 mio. kr. fra et konsortium af venturefonde. "Og det er lavt sat - det kan sagtens blive til flere millioner," lyder det.

Foto: Inprother / PR

En regn af penge er på vej til at vælte ned over det mindre danske biotekfirma Inprother, der udvikler en immunterapeutisk kræftbehandling.

Firmaet, der er stiftet af tidligere professor på KU Peter Holst, og som har serieiværksætter og business angel Nicolaj Højer Nielsen som storaktionær og finansdirektør, tiltrækker sig for tiden stor opmærksomhed fra internationale pengetanke, og netop i disse måneder er virksomheden klar til at lukke en investeringsrunde på mindst 150 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)