KapitalWatch

Opstartsselskab flirter med store pengetanke og er tæt på investering på 150 mio. kr.

Det mindre danske biotekselskab Inprother med serieiværksætter og business angel Nicolaj Højer Nielsen som storaktionær og finansdirektør, er på vej til at rejse mindst 150 mio. kr. fra et konsortium af venturefonde. "Og det er lavt sat - det kan sagtens blive til flere millioner," lyder det.

Foto: Inprother / PR

En regn af penge er på vej til at vælte ned over det mindre danske biotekfirma Inprother, der udvikler en immunterapeutisk kræftbehandling.

Firmaet, der er stiftet af tidligere professor på KU Peter Holst, og som har serieiværksætter og business angel Nicolaj Højer Nielsen som storaktionær og finansdirektør, tiltrækker sig for tiden stor opmærksomhed fra internationale pengetanke, og netop i disse måneder er virksomheden klar til at lukke en investeringsrunde på mindst 150 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Samesystem-stifter: Vi har ikke haft de rigtige briller på

Vækstbørs: Efter direktør-exit, høj burnrate og en ustabil aktiekurs er Samesystem-stifter Henrik Ritlov netop nu i gang med at justere til, så virksomheden kommer i et stabilt, positivt cashflow. Væksten har været dyr, erkender han.

Ejerfamilie sælger hobbykæde til nordisk koncern

De tre brødre bag dansk-stiftede Panduro har solgt hobbykæden til en nordisk koncern og leverandør af produkter til skoler og daginstitutioner. Den nye Panduro-ejer er selv ejet af et svensk investeringsselskab med tråde til Ikea.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

KapitalWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch