KapitalWatch

Stiftere forlader storsatsende selskab på tærsklen til kommercielt gennembrud

To af fire medstiftere af iværksætterfirmaet Corti, der netop nu står overfor et kommercielt gennembrud i USA, har forladt selskabet. Hverken de eller selskabets adm. direktør ønsker at kommentere årsagen.

Andreas Cleve, adm. direktør i firmaet Corti, har netop sagt farvel til to af selskabets fire medstiftere, netop som Corti står overfor et kommercielt gennembrug i USA. Den ene af de to - Michael Reibel Boesen - ses til venstre i billedet. | Foto: Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Danske Corti rider på en bølge af succes med sin talegenkendende robotteknologi, der vinder stadig større udbredelse i Danmark, og som netop nu står på tærsklen til det helt store kommercielle gennembrud på det amerikanske milliardmarked for tidlig diagnostik og prioritering af patienter med f.eks. hjertestop.

I netop disse dage, uger og måneder gør Corti sig således klar til et markant USA-fremstød med stærke investorer bag, der skyder penge i markedsføring og en fordobling af medarbejderstaben for at få størst mulig effekt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)