KapitalWatch

Forskertalent får ny millionbevilling til at udvikle ultratidlig diagnostisk test: "Vi kan slet ikke stoppe med at smile"

Diagnostikselskabet Prediagnose, der er stiftet af den 29-årige forsker Fatima AlZahra'a Alatraktchi, har for anden gang modtaget støtte fra Innovationsfonden. Pengene skal bruges til at udvikle en nanosensor, som kan afsløre farlige bakterieforekomster, inden de udvikler sig til en infektion.

Foto: Finn Frandsen

Det seneste halvandet års tid har været en lang sejrsgang for det unge diagnostikselskab Prediagnose, der med stifter Fatima AlZahra'a Alatraktchi i spidsen har været i stort set samtlige danske medier og mange udenlandske også for sin opfindelse.

Som en anden sladrehank kan det blot et par år gamle selskabs nanosensor aflure farlige bakteriers hemmelige kommunikation og spå om kommende infektioner, inden de udvikler sig. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra KapitalWatch

Kahoot-stiftere skyder penge i dansk læseassistent

Investeringsselskabet We Are Human, der var med til at stifte quizappen Kahoot, har føjet den danske læseassistent Hero til porteføljen. Hero vil med investeringen i ryggen lancere en opgraderet produktversion i starten af det nye år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)